Verkkosivut Yritykselle

Sytyke

Täysin uudet verkkosivut pienyritykselle korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla – ilman kertainvestointeja!

Verkkosivut yritykselle.

uusi sivusto ja lisää kävijöitä

Sytyke asiakashankinnan ponnahduslautana

Sytyke mahdollistaa pienyrityksille verkkosivut korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla, luoden vankan pohjan digitaaliselle läsnäololle. Prosessimme alkaa aina tavoitteiden määrittelyllä, minkä jälkeen valitsemme tarpeisiinne sopivat ratkaisut. Palvelumme on räätälöity asiakashankinnan tehostamiseen ja sisältääkin 50 kävijän Google Ads kampanjan. Ensimmäiset 50 kävijää sisältyvät siis pakettien hintaan! Google Ads kampanjaa ei tarvitse jatkaa tämän jälkeen, mutta se antaa sinulle arvokasta tietoa kohderyhmästäsi, sivuston suoriutumisesta ja saavutettavissa olevista tuloksista. Mikäli kampanja osoittautuu sinulle kannattavaksi, voit halutessasi jatkaa sitä.

 

Tutustu paketteihimme alta ja ota yhteyttä sinulle sopivien ratkaisujen tunnistamiseksi!

Verkkosivut Yritykselle

Valitse tarpeisiisi sopiva paketti

Olemme luoneet palvelullemme kolme näppärää pakettia pienyritysten tarpeisiin. Sinulle oikea paketti määräytyy tarvitsemasi sivumäärän mukaan. Ennen projektin aloitusta maksetaan 300€ aloitusmaksu. Tämän jälkeen sivusto maksetaan 12 kuukausierässä ensimmäisen vuoden aikana. (Huom! Hintoihin lisätään alv. 24%) Ota yhteyttä ja anna meidän kertoa, miten voimme auttaa sinua! 

Kipinä

99€ /kk
  • 1-2 sisältösivua
Suosituin paketti!

Liekki

199€ /kk
  • 3-5 sisältösivua

Roihu

299€ /kk
  • 6-10 sisältösivua

Paras ratkaisu pienyritykselle

Olemme uniikki palveluntarjoaja, sillä palvelumme ovat räätälöityjä nimenomaan pienyrityksille. Tähän mennessä olemme auttaneet jo lähes sataa pienyritystä verkkosivuprojekteissa. Tämä kokemus antaa meille vankan  ymmärryksen ja tarvittavat taidot auttaaksemme pienyrityksiä heidän kohtaamissaan ainutlaatuisissa haasteissa ja tarpeissa. Huomioimme pienyritykset jokaisella osa-alueella aina palvelun tuottamisesta tarjoamaamme hinnoittelumalliin.

Me tunnemme pienyritykset – ota yhteyttä ja kuule, miten voimme auttaa juuri sinua.

01
Suunnittelu
Prosessi aloitetaan suunnittelupalaverilla, jossa määrittelemme sivuston tavoitteet ja laadimme yhdessä suunnitelman projektin toteutuksesta.
02
Rakennus
Suunnitelman laatimisen jälkeen aloitamme verkkosivujen rakentamisen. Huolehdimme, että pysyt ajantasalla projektin etenemisestä ja pääset vaikuttamaan lopputulokseen niin paljon kuin haluat.
03
Julkaisu
Kun sivusto on hyväksytty, se julkaistaan ja Google Ads kampanja voidaan aloittaa. Pakettiisi sisältyy 50 kävijää Google Ads kampanjalla..

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä!

Riippumatta siitä, onko sinulla valmiita suunnitelmia vai tarvitsetko neuvoa, olemme täällä auttamassa. Ota yhteyttä ja etsitään sinun tarpeisiin sopivat ratkaisut!

fi