Pienyrittäjän kuvapankki

Valokuvaus

Asiakkaanamme saat kuvapankin alennettuun hintaan! Yhteistyössä Atelier Ainon kanssa tarjoamme asiakkaillemme brändikuvauksen edullisesti.

Pienyrittäjän kuvapankki

Atelier Ainon laadukkaat kuvat tarjoavat yrityksellesi persoonallisen ja erottuvan ilmeen, mikä auttaa sinua nousemaan esiin kilpailijoidesi joukosta ja vetämään puoleesi asiakkaita. Persoonalliset kuvat vahvistavat näkyvyyttäsi ja brändisi luotettavuutta, esitellen yrityksesi vahvuudet kohderyhmääsi puhuttelevalla tavalla.

Valokuvaaja Aino Luukkanen

Aino Luukkanen on valokuvaaja, joka vie tarinankerronnan uudelle tasolle. Hän yhdistää valokuvauksen, yritysviestinnän ja valmennuksen ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi, tuoden esiin brändisi ydinarvot ja piilotetut aarteet. Aino paljastaa ne merkitykselliset yksityiskohdat, jotka tekevät yrityksestäsi ikimuistoisen, varmistaen, että tarinasi resonoi kohderyhmääsi ja saa ansaitsemansa huomion.

Hinnasto

Valokuvaus 2 h 550 € (+ 1 h suunnittelupalaveri)

Lisätunnit 125 € / h

Kuvaus kustantaa 550 €, sisältäen kahden tunnin kuvauksen ja tunnin suunnittelun. Mikäli tarvitset pidemmän kuvauksen, lisätunnit ovat saatavilla 125 € / tunti. 

Valitse tarpeisiisi sopiva kuvapankin laajuus!

Kuvapankki

20 kuvaa 200 €

50 kuvaa 350 €

kaikki kuvat 500 €

Ota yhteyttä!

Oletko pienyrittäjä, jota kiinnostaa liiketoiminnan kehittäminen? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Täytä yhteydenottolomake, ja vastaamme sinulle 24 tunnin sisällä.  Riippumatta siitä, onko sinulla valmiita suunnitelmia vai tarvitsetko neuvoa, olemme täällä auttamassa. Ota yhteyttä ja etsitään sinun tarpeisiin sopivat ratkaisut!