Uudet yrittäjät

Oikea suunta heti alussa

Mitä uuden yrittäjän tulee ottaa huomioon verkkosivuratkaisuissa

Uutena yrittäjänä sinun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota verkkosivuihisi. Alussa on tärkeää hyödyntää kaikki mahdolliset kanavat, joissa saat yrityksesi näkyville. Verkkosivut ovat yksi tärkeimmistä.

Kaiken muun kiireen keskellä verkkosivut jäävät yleensä toissijaiseksi asiaksi. On kuitenkin tärkeää luoda laadukkaat sivut jo heti toiminnan alussa. Esimerkiksi hyvä hakukonenäkyvyys saavutetaan ajan kanssa ja sen vuoksi onkin erityisen tärkeää, että verkkosivut ovat olemassa heti alusta alkaen.

Meidän ratkaisumme

Matala kynnys

Et tarvitse omaa osaamista

Personoitu palvelu

Olemme halunneet varmistaa, että uudet yrittäjät saavat kaiken irti verkkosivuratkaisuista jo heti toiminnan alkuvaiheessa. Meidän ratkaisumme tarttuvat juuri niihin kipukohtiin, joita uudet yrittäjä kohtaavat. Hinnoittelumallimme varmistaa kivuttoman startin näkyvyyteen verkossa. Uusille yrittäjille raha voi kuitenkin olla vieläkin kynnyksenä, jonka vuoksi tarjoamme vielä joustavampia maksusuunnitelmia. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ilmainen kartoitus

Aloittelevana yrittäjänä sinulla on loistava tilaisuus saada arvokasta tietoa verkkosivuratkaisuihin liittyen. Tarjoamme kaikille uusille yrittäjille täysin ilmaisen verkkosivukartoituksen. Kartoitus auttaa sinua ymmärtämään, miten voit hyödyntää verkkosivuja liiketoimintasi tukena. Se auttaa sinua tunnistamaan tarpeesi, vahvuutesi sekä verkkosivujen tuomat mahdollisuudet. Ota yhteyttä ja varaa ilmainen kartoitus – se on ensimmäinen askel kohti menestyvää verkkopresenssiä ja liiketoiminnan kasvua.

Joustavat rahoitusvaihtoehdot

Uuden yrityksen perustaminen on yleensä taloudellisesti suuri päätös. Ymmärrämme tämän ja siksi tarjoammekin joustavia rahoitusvaihtoehtoja verkkosivuratkaisuihimme. Haluamme tehdä verkkosivujen hankinnasta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta sinulle. Valitse siis maksusuunnitelma, joka sopii parhaiten omaan budjettiisi. Näin voit investoida liiketoimintasi kasvuun ilman suuria kertasijoituksia. Ota yhteyttä ja keskustellaan siitä, mikä rahoitusvaihtoehto sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä!

Oletko ottamaan seuraavan askeleen digitaalisessa matkassasi? Jätä soittopyyntö ja katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa yritystäsi kukoistamaan verkossa. Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä!

Jätä soittopyyntö