Ratkaisumme

Leasing-verkkosivut

Mitä tarjoamme?

Verkkosivujen hyödyt ilman taloudellista ahdinkoa

Mitkä ihmeen leasing-verkkosivut?

Leasing-verkkosivut avaavat jokaiselle yritykselle uudenlaisen väylän digitaaliseen maailmaan helpolla kuukausimaksulla. Tällainen hinnoittelumalli mahdollistaa edullisen ratkaisun verkkosivujen rakentamiseen ja niistä saatavien hyötyjen maksimoimiseen. Laadukkaat ja toimivat verkkosivut eivät enää vaadi tuhansien eurojen investointeja etukäteen, vaan nyt kaikki yritykset pääsevät nauttimaan verkkosivujen tuomista hyödyistä edullisesti. Mahdollistamme teidän tarpeisiin sopivat ja personoidut sivut kätevällä kuukausimaksulla ilman piilokuluja. Voitkin nauttia sivuista ilman suurta lovea yrityksesi kassaan.

Pakettimme

Olemme luoneet palvelullemme kolme näppärää pakettia, erityisesti pienyrityksiä silmällä pitäen. Sinulle sopiva paketti määräytyy etenkin tarvitsemasi sivumäärän mukaan, mutta myös haluamasi palveluiden. Vuoden ajan maksat sekä sivuston rakentamisesta että ylläpidosta ja hakukoneoptimoinnista. Vuoden jälkeen hinta laskee ja maksat vain ylläpitomaksun.

Perus

89€ / kk vuoden ajan
Vuoden jälkeen ylläpito 19,90€/kk

Sivujen määrä 1-2 kpl

Plus

149€ / kk vuoden ajan
Vuoden jälkeen ylläpito 39,90€/kk (Hakukoneoptimoinnin kanssa 69,90€/kk)

Sivujen määrä 3-6 kpl

Extra

299€ / kk vuoden ajan
Vuoden jälkeen ylläpito ja hakukoneoptimointi 89,90€/kk

Sivujen määrä 7-15+ kpl

Ylläpito

Ylläpito

Ylläpito

Perus

89€ / kk vuoden ajan
Vuoden jälkeen ylläpito 19,90€/kk

Sivujen määrä 1-2 kpl

Ylläpito

Plus

149€ / kk vuoden ajan
Vuoden jälkeen ylläpito 39,90€/kk (Hakukoneoptimoinnin kanssa 69,90€/kk)

Sivujen määrä 3-6 kpl

Ylläpito

Extra

299€ / kk vuoden ajan
Vuoden jälkeen ylläpito ja hakukoneoptimointi 89,90€/kk

Sivujen määrä 7-15+ kpl

Ylläpito

Miksi valita meidän leasing-verkkosivut?

Hinnoittelumallimme ansiosta voit unohtaa suuret kertainvestoinnit, sillä palvelun saa edullisella kuukausimaksulla ilman aloitusmaksua.

Huolellisella hakukoneoptimoinnilla sivustosi myös todella tavoittaa kohderyhmäsi. Suunnittelemme hakukoneoptimointistrategian, jonka kuukausittainen toteuttaminen nostaa sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa.

Et tarvitse omaa inspiraatiota sisällöntuotantoon, sillä me inspiroidumme sinusta. Huolehdimme siitä, että sivustosi sisältöä päivitetään kuukausittain.

Löydät hintamme selkeästi sivuiltamme juuri sellaisenaan kun ne ovat. Hinnat eivät ole vain suuntaa antavia joista pitää pyytää tarkempi tarjous erikseen, vaan tiedät heti mitä sivustosi tulee maksamaan. 

Ensimmäisen vuoden ajan kuukausihintaamme kuuluu sekä nettisivujen rakentaminen että niiden ylläpito ja hakukoneoptimointi. Ensimmäisen vuoden jälkeen et kuitenkaan enää joudu maksamaan sivuston rakentamisesta vaan hinta laskee pelkkään ylläpitomaksuun. Samalla sivuston omistus siirtyy sinulle ilman erillistä lunastusmaksua.

Erotummekin muista leasing-verkkosivuja tarjoavista toimijoista sillä, että vuoden jälkeen hintamme laskee ja omistus siirtyy veloituksetta.

Sinun ei tarvitse käyttää omaa kallisarvoista aikaasi nettisivujen pyörittämiseen. Me hoidamme sen kokonaan puolestasi, jotta sinä voit keskittyä sinulle olennaisiin asioihin. 

Nettisivujen toimivuuden takaamiseksi tarvitset oikeat työkalut ja teknistä osaamista. Digitaalinen maailma myös muuttuu nopeasti ja sen mukana tulee jatkuvasti uutta opittavaa. Valitsemalla meidät, sinun ei tarvitse murehtia muutosten kyydissä pysymisestä.

Kyllästyttääkö asiakaspalvelussa jonottaminen? Meiltä saat oman tukihenkilön, joka on aina vain yhden soiton päässä. Voit olla häneen yhteydessä viikon jokaisena päivänä niin pienissä kuin suuremmissakin huolissa. Halusit sitten lisätä uuden kuvan nettisivuillesi tai vaikka tehdä isompaa muutosta sivuston ulkoasuun, voit olla milloin tahansa yhteydessä.

Keskustellaan lisää

Tilaa ilmainen kartoitus