Millaiset sivut?

Tunnista tarpeesi verkossa

Mikä on oikea valinta sinulle?

Millaiset verkkosivut sinä tarvitset? Tähän kysymykseen vastaaminen lähtee oman yrityksesi tavoitteiden sekä tarpeiden tunnistamisella. Aloita pohtimalla, mitä haluat verkkosivuillasi saavuttaa. Määrittele selkeät tavoitteet. Hyviä tavoitteita ovat esimerkiksi asiakaskunnan kasvattaminen, myynnin lisääminen tai brändin näkyvyyden parantaminen. 

Tunnista omat vahvuutesi sekä se, mikä tekee yrityksestäsi ainutlaatuisen. Hyödynnä näitä vahvuuksia verkkosivujen suunnittelussa.

Pohdi myös, kuinka paljon aikaa ja rahaa olet valmis panostamaan verkkosivustoosi. Oikea valinta vaihtelee yksilöllisesti yrityksesi tilanteen sekä tavoitteiden perusteella. Olipa kyseessä sitten yksinkertainen käyntikorttisivusto, verkkokauppa tai laajempi yritysesittely.

1. Tunnista tarpeesi

Ennen kuin ryhdyt tuumasta toimeen ja rakentamaan omaa sivustoasi, on tärkeää tunnistaa omat tarpeesi. Pohdi ensin, mitä haluat sivustollasi saavuttaa. Onko tavoitteesi kasvattaa asiakaskuntaasi, vahvistaa brändiäsi tai ehkäpä tarjota tarkempaa tietoa tuotteistasi tai palveluistasi. Vain tunnistamalla selkeästi omat tarpeesi, voit suunnitella verkkosivun siten, että se palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

2. Omat vahvuudet

Jokaisella yrityksellä sekä yrittäjällä on omat vahvuutensa ja ainutlaatuiset piirteensä – myös sinulla! Verkkosivujen suunnittelussa on tärkeää tunnistaa nämä vahvuudet ja hyödyntää niitä. Ovatko asiakkaat arvostaneet erityisesti jotain sinun tarjoamistasi palveluista ja tuotteista? Onko yritykselläsi ainutlaatuista osaamista? Tuntemalla omat vahvuutesi voit erottua kilpailijoistasi ja luoda verkkosivut, jotka heijastavat näitä vahvuuksia.

3. Suunnittele verkkosivut

Kun olet tunnistanut tarpeesi, määrittänyt tavoitteesi ja tiedostat omat vahvuutesi, voit ryhtyä suunnittelemaan sivustoa niiden pohjalta. Suunnittele sivustosi siten, että ne tukevat tavoitteitasi ja hyödyntävät yrityksesi vahvuuksia. Verkkosivujen tulisi olla selkeät, informatiiviset sekä houkuttelevat asiakkaillesi. Muista myös huolehtia sivuston hakukoneystävällisyydestä, jotta kohderyhmäsi löytää sivustollesi.

TARVITSETKO APUA TARPEIDESI TUNNISTAMISESSA?

Varaa verkkosivukartoitus!

Haluatko kuulla ammattilaisilta, minkälaiset sivut sopivat parhaiten juuri sinun liiketoimintaasi? Verkkosivukartoitus on avain oikean suunnan löytämiseen.

Verkkosivukartoitus auttaa sinua tunnistamaan tarkasti, mitä tarvitset verkkosivuiltasi. Kartoituksella pureudutaan pelkkää ulkonäköä syvemmälle ja kuulet, miten verkkosivut tuovat aidosti lisäarvoa liiketoimintaasi. Kartoituksen avulla ymmärrät, mitkä ovat omat tarpeesi ja vahvuutesi, ja miten voit hyödyntää niitä sivustosi suunnittelussa.

Varmista, että verkkosivusi palvelevat liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Älä jää arvailemaan, vaan ota askel oikeaan suuntaan ja hyödynnä kartoituksen tuomat oivallukset ja suositukset verkkosivujesi kehittämisessä.

Ota yhteyttä!

Haluatko lisätietoja tai aloittaa yhteistyön? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Täytä alla oleva lomake, ja vastaamme sinulle 24 tunnin sisällä.  Riippumatta siitä, onko sinulla valmiita suunnitelmia vai tarvitsetko neuvoa, olemme täällä auttamassa . Ota yhteyttä ja etsitään sinun tarpeisiin sopivat ratkaisut!