Sytyke

Liekki

koroton maksuaika alkaen 159 € /kk

Haluatko viedä yrityksesi näkyvyyden uudelle tasolle verkossa ilman suuria alkuinvestointeja? Liekki-paketti on ratkaisu sinulle, joka tunnistat verkkosivujen merkityksen, mutta et ole valmis suuriin kertainvestointeihin. Tämä kattava paketti saa yrityksesi loistamaan digitaalisessa maailmassa.

Kenelle?

Liekki-paketti on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat kattavat ja vaikuttavat verkkosivut ilman suuria alkuinvestointeja. Suosituin pakettimme tarjoaa sinulle laadukkaat, strategisesti suunnitellut verkkosivut, jotka konvertoivat kävijät asiakkaiksi.

Liekki

alk. 159€ /kk
  • 3-5 sisältösivua
  • Ylläpito 49,90€ /kk
  • Hakukoneoptimointi 80€/kk

Suunnittelupalaverilla määritämme mitä sivustolta halutaan ja teemme suunnitelman toteutuksesta. Luomme palaveria varten suuntaa antavan luonnoksen sivuston rakenteesta ja visuaalisesta visiosta. Sen pohjalta luomme yhdessä suunnitelman projektille.

Kerro meille, mitä haluat saavuttaa verkkosivuillasi. Olipa tavoitteenasi asiakashankinta, brändin vahvistaminen tai kohderyhmän laajentaminen, me räätälöimme sivuston juuri sinun tarpeisiin sopivaksi.

Sinun ei tarvitse kirjoittaa sivuston tekstisisältöä valmiiksi. Anna meille tiedot siitä, mitä haluat tekstien sisältävän, ja me huolehdimme niiden puhtaaksikirjoittamisesta ja hakukoneoptimoinnista. 

Rakennamme sivuston hakukoneystävällisesti, jotta kohderyhmänne tavoittaa teidät. 

Älä menetä potentiaalisia asiakkaita rajoittamalla yhteydenottoa vain työaikoihin. Yhteydenottolomakkeen avulla asiakkaat voivat ottaa sinuun yhteyttä milloin tahansa vuorokauden ympäri. Vastaat heille, kun sinulle parhaiten sopii. Tämä tarjoaa sinulle joustavuutta, mahdollistaen kuitenkin yhteydenoton juuri silloin, kun asiakas haluaa.

Me sisällytämme domainin pakettiimme, joten sinun ei tarvitse erikseen huolehtia sen hankinnasta tai lisämaksuista.

Webhotelli on verkkosivustosi koti. Tarjoamme sinulle kattavan hostingratkaisun, joka mahdollistaa verkkosivustosi sujuvan ja häiriöttömän toiminnan. Me huolehdimme teknisistä yksityiskohdista, jotta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Turvallisuus on yksi tärkeimmistä asioista verkkosivustollasi. Tarjoamme SSL-sertifikaatin, joka salaa tiedonsiirron sivustosi ja kävijöidesi välillä. Tämä ei vain luo luottamusta, vaan myös parantaa hakukoneoptimointia. Asiakkaasi voivat olla varmoja, että heidän tietonsa ovat suojassa, kun he vierailevat sivustollasi. 

Sujuva viestintä on välttämätöntä liiketoiminnallesi. Tarjoamme sinulle ammattimaisen sähköpostipalvelun, joka perustuu omaan domainiisi. Tämä vahvistaa brändi-identiteettiäsi ja luo luottamusta.

Verkkosivustosi ja sen data ovat arvokkaita. Tarjoamme päivittäisen varmuuskopioinnin, joka varmistaa, että kaikki tiedot säilyvät turvassa. Tämä takaa, että voit aina palauttaa sivustosi entiseen tilaansa, jos jotain odottamatonta tapahtuu. Voit nukkua rauhassa tietäen, että tiedot ovat turvassa ja käytettävissä aina tarvittaessa.

Pidämme verkkosivustosi tuoreena ja ajantasaisena. Pakettiin sisältyy yksi työtunti kuukaudessa, jonka aikana voimme toteuttaa tarvittavat muutospyynnöt. Mikäli muutoksia tarvitaan enemmän tai ne ovat laajempia, lisätunnit ovat saatavilla hintaan 60 € / alkava tunti. 

Oma tukihenkilö auttaa ratkaisemaan ongelmia, vastaamaan kysymyksiin ja tarjoamaan apua tarpeiden mukaisesti. Muutospyynnöt ja sisältöpäivitykset onnistuvat kätevästi oman tukihenkilön kautta. 

Kuukausittainen hakukoneoptimointi on ratkaisevaa, jotta kohderyhmäsi löytää sinut verkossa. Säännöllinen hakukoneoptimointi on avaintekijä sivustosi parhaan mahdollisen näkyvyyden varmistamiseksi hakukoneissa.

Saat kolmen kuukauden välein raportin sivustosi suorituskyvystä. Raportti auttaa sinua seuraamaan verkkosivusi suorituskykyä hakukoneissa ja ymmärtämään, miten optimointitoimenpiteet vaikuttavat sivustosi näkyvyyteen ja liikenteeseen.

Pähkinänkuoressa

Suosituin paketti

Paketti sisältää 3-5 sisältösivua, jotka kattavat mainiosti pienten- ja keskisuurten yritysten tarpeet verkossa.

Ammattilaisten räätälöimät sivut

Sivustosi suunnitellaan ja personoidaan ammattimaisesti vastaamaan liiketoimintasi tarpeita. Saat juuri sinun tarpeisiin sopivan sivuston.

Sisältöpäivitykset

On tärkeää pitää sivusto ajantasalla, jonka vuoksi verkkosivut vaativat myös sisältöpäivityksiä. Enää sinun ei tarvitse maksaa jokaisesta päivityksestä erikseen. Tämä paketti sisältääkin yhteensä yhden tunnin sisältöpäivityksiä kuukaudessa.

Ei piilokuluja

Kaikki verkkosivuihin liittyvät kustannukset sisältyvät yhteen selkeään pakettiin. Ei enää erillisiä laskuja domainista, webhotellista tai työsähköpostista.

Hintalaskuri

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Two columns
Vertical
Horizontal
Maksuaikalaskuri
Yhteenveto
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Tarjoamme ensimmäisen vuoden ylläpidon ja hakukoneoptimoinnin!

Ota yhteyttä!

Haluatko lisätietoja tai aloittaa yhteistyön? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Täytä alla oleva lomake, ja vastaamme sinulle 24 tunnin sisällä.  Riippumatta siitä, onko sinulla valmiita suunnitelmia vai tarvitsetko neuvoa, olemme täällä auttamassa . Ota yhteyttä ja etsitään sinun tarpeisiin sopivat ratkaisut!