Verkkosivut Henkilöbrändäyksessä

Henkilöbrändi

Verkkosivut vahvana pohjana henkilöbrändisi kokonaisvaltaiselle hyödyntämiselle! 

Työntekijöitä toimistossa. Verkkosivut yritykselle.

Jätä lähtemätön vaikutus

Vahvista brändikuvaasi verkkosivuilla

Olitpa asiantuntija, vaikuttaja tai esiintyjä, henkilöbrändäys on keskeinen osa urasi kehityksessä. Verkkosivut ovat olennainen osa nykyaikaista brändäystä ja auttavat sinua vahvistamaan brändisi tunnettavuutta. Varmista, että erotut eduksesi myös verkossa! Tarjoamme monipuolisen ja räätälöidyn palvelupaketin, joka on suunniteltu vahvistamaan henkilöbrändiäsi ja lisäämään näkyvyyttä. Tuo esiin ainutlaatuinen osaamisesi, ammattitaitosi ja persoonallisuutesi — ja jätä lähtemätön vaikutus. Oli brändisi jo vakiintunut tai vasta alkuvaiheessa, autamme sinua eteenpäin. Suunnittelemme yhdessä verkkosivut, jotka tukevat tavoitteitasi.

 

Nosta brändisi uudelle tasolle — ota yhteyttä ja selvitetään olemmeko juuri sinulle oikea kumppani!

Kenelle?

Personal Brand -palvelumme on suunniteltu erityisesti sinulle, joka haluat käyttää henkilöbrändiäsi urasi edistämiseen. Verkkosivut tarjoavat vankan perustan henkilöbrändisi kokonaisvaltaiselle hyödyntämiselle. Tämä palvelu on erityisen sopiva seuraaville ammattiryhmille:

02
Kartoitus
Järjestämme kartoituspalaverin, jossa tutustumme brändiisi ja tarpeisiisi. Ideoimme, miten voimme edistää brändiäsi verkossa ja kartoitamme, olemmeko oikea kumppani juuri sinulle!
03
Tarjous
Mikäli olemme sinulle sopiva kumppani, räätälöimme budjettiisi ja tarpeisiisi sopivan tarjouksen. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen voimme aloittaa verkkosivuprojektin!
04
Aloitetaan projekti!
Projekti alkaa suunnittelupalaverilla, jossa luomme yhdessä tarpeidesi pohjalta suunnitelman verkkosivuprojektin toteutuksesta!

Hinnoittelu

Hinnoittelu Henkilöbrändi -palvelussamme on yksilöllinen ja mukautuu projektisi vaatimusten sekä lähtötilanteesi mukaan. Aloitamme kirkastamalla tavoitteesi ja suunnittelemme, miten niihin päästään. Tämän jälkeen räätälöimme tarjouksen budjettisi mukaan.

 

Jos budjetti mietityttää, älä huolestu. Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voit hyödyntää budjettiasi parhaiten!

Kerro brändistäsi ja tarpeistasi lisää!

Ota yhteyttä!

Jäikö jotain kysyttävää, tai haluatko kuulla tarkemmin, miten voimme auttaa? Jätä soittopyyntö tai soita itse!

Jätä soittopyyntö

fi