Verkkosivujen päivitys

Freesaus

Kaipaako verkkosivusi pientä piristystä? Haluatko päivittää ulkoasua tai sisältöä, mutta et ole valmis investoimaan täysin uuteen sivustoon? Freesaus on täydellinen ratkaisu sinulle!

Kaipaako sivustosi pientä piristystä?

Elävöitä sivustoasi kustannustehokkaasti

Freesaus on kätevä tapa päivittää verkkosivusi ulkoasua, sisältöä ja toiminnallisuuksia ilman tarvetta rakentaa koko sivustoa uudelleen. Voit valita, minkä tyyppistä piristystä sivustosi kaipaa — olipa kyseessä sitten visuaalisen ilmeen uudistaminen, sisällön ajantasaistaminen tai teknisten ongelmien ratkaiseminen.

 

Tiedätkö jo, mitä verkkosivustosi kaipaa, vai tarvitsetko asiantuntijan näkemystä? Ota yhteyttä – keskustellaan kuinka voimme auttaa!

Milloin Freesaus?

Freesaus mahdollistaa juuri ne muutokset, joita verkkosivusi tarvitsee – ilman kokonaisvaltaista uudistusta. Alla on esimerkkejä tilanteista, joissa freesaus on järkevä vaihtoehto. Ota yhteyttä saadaksesi räätälöidyn tarjouksen, joka sopii budjettiisi!

Ota yhteyttä

Jos verkkosivustosi kaipaa päivitystä, ota meihin yhteyttä! Keskustelemme mielellämme tarpeistasi ja räätälöimme sinulle budjettiisi sopivan tarjouksen. Voit ottaa yhteyttä soittamalla, lähettämällä viestin tai jättämällä soittopyynnön.

fi